Les bases de la teva despensa saludable

Tot canvi a la vida, i sobretot un canvi d’hàbits alimentaris, necessita d’una informació i formació prèvia per saber els criteris bàsics de l’alimentació saludable. Treballarem els aliments indispensables que han de formar part de la nostra despensa, quines són les seves propietats i com hem de cuinar-los per treure el màxim profit de les vitamines, minerals i altres macronutrients que els composen.

Avui en dia, tenim al nostre abast molta informació sobre alimentació i segur que moltes vegades heu llegit continguts contradictoris o equivocats i ja no saps quin camí és el millor.

És per això, que hem preparat aquest primer cicle de tallers per tal que aprenguis quines són realment les claus d’una alimentació saludable i no hagis de buscar mai més enmig d’aquesta allau d’informació.

El primer cicle es composa de 3 tallers independents i alhora complementaris que t’ajudaran a omplir la teva despensa del que has de menjar i del que no.

  • Taller 1: cereals, farines, pans; proteïnes animals vs proteïnes vegetals; llegums; verdures i hortalisses; fruites; fruits secs, fruita seca i llavors; germinats.

  • Taller 2: fermentats; olis i greixos vegetals; vinagres; endolcidors; begudes i cremes vegetals; espècies i herbes aromàtiques; algues; superaliments; begudes instantànies.

  • Taller 3: Aprèn a confeccionar menús setmanals saludables amb una bona llista de la compra

El segon cicle de tallers seran 100% pràctics i demostratius. Podràs tenir al teu abast un conjunt de receptes tant d’esmorzars, plats principals, snacks, sopars ràpids i nutritius, begudes vegetals, sopes i cremes, idees per la teva carmanyola diària… que t’ajudaran a posar en pràctica tot el que haurem explicat al primer cicle. Pròximament tindreu més informació!!

Número de places disponibles: 20 places

Inscriure’m!

Preus:

Hi ha diverses opcions:

  1. Preu per taller: 45 euros
  2. Preu per dos taller: 75 euros
  3. Preu per tres tallers: 110 euros

Horari:

  • Taller 1: Dimarts 10 d’abril de 18:00h a 20:30h
  • Taller 2: Dimarts 17 d’abril de 18:00h a 20:30h
  • Taller 3: Dimarts 24 d’abril de 18:00h a 20:30h

Escribe un comentario